Sluit deze pagina en ga terug naar de homepagina

EINDFASE GENDERKLIKONTWERPWEDSTRIJD:

Wat je wil weten!

Stap 1: indienen van de finale pdf:

Inzendingen worden als pdf (met lage resolutie) geüpload op www.genderklik.be onder ‘Campagne’. Je kan ook rechtstreeks uploaden op www.genderklik.be/creatie. Deze pdf bevat zowel het ontwerp voor de poster, voor de advertentie, als voor het online luik. Het uploaden van de definitieve inzendingen kan vanaf 27 januari 2012 tot 10 februari 2012, 16u.

Opgelet:

  • De titel van het geüploade document mag geen vermelding bevatten van de naam of het geslacht van de indiener.
  • Ook studenten die géén wijzigingen aanbrachten aan het ontwerp dat ze in het kader van de eerste of tweede feedbackfase indienden, dienen dat ontwerp opnieuw up te loaden vanaf 27 januari.

Heb je technische problemen, neem dan onmiddellijk contact op met [email protected] .

Stap 2: indienen van de offline versie:

Elke deelnemer of elk duo van deelnemers levert ook een offline versie van de creatie aan. Dit impliceert dat de advertentie en poster op kadapack  worden gekleefd. Wat het online-idee betreft, bepalen de studenten zelf  welke drager het meest aangewezen is (kadapack, cd, url, etc.).

Deze items dienen te worden opgestuurd naar Famous, Genderklikwedstrijd, t.a.v. Vicky Henderickx, Gespstraat 68-70,1070 Brussel, tegen uiterlijk 1 maart 2012.

Opgelet:

De creaties worden anoniem opgestuurd: dus zonder vermelding van naam en geslacht. Op die manier kan de jury onbevooroordeeld haar werk doen. De webbeheerder levert na jurering de namen en mailadressen aan. Elke deelnemer wordt persoonlijk per mail op de hoogte gebracht van de shortlist. Die mail mag je eind maart verwachten. De shortlist wordt ook gepubliceerd op www.genderklik.be.

En dan is het de beurt aan de jury.

De jury bestaat uit Bram Ceuppens (Mortierbrigade), Tim Driesen (Famous),  Agna Smisdom (Gelijke Kansen in Vlaanderen) en Dieter Vanhoof (Boondoggle). Zij stelt een shortlist op en bepaalt een winnaar.

Minister Pascal Smet maakt de winnende creatie bekend op 10 mei 2012.

Achtergrond
Terug naar Homepagina

Welkom op genderklik.be

Deze website geeft je meer informatie over gender en over de genderklik. Gender staat voor alle verwachtingen en vooroordelen die mensen hebben ten aanzien van wat ...

(lees meer)

Genderklik logo Gelijke Kansen logo Logo van Vlaanderen