Sluit deze pagina en ga terug naar de homepagina

Dringend bericht voor alle studenten-ontwerpers die meedoen met de Genderklik-ontwerpwedstrijd:

Door technische problemen ontvingen jullie de tweede feedback niet in de week van 19 december 2011 (zoals oorspronkelijk gepland) maar in de week van 10 januari 2012. Vandaar dat de indieningsdeadline voor de definitieve ontwerpen verschoven wordt naar van 16 januari naar 10 februari 2012, 16u. 

De indieningswijze blijft ongewijzigd:

-              Inzendingen worden als pdf (met lage resolutie) geüpload op www.genderklik.be onder ‘Campagne’. Je kan ook rechtstreeks uploaden op www.genderklik.be/creatie Deze pdf bevat zowel het ontwerp voor de poster, voor de advertentie, als voor het online luik. Het uploaden van de definitieve inzendingen kan vanaf 27 januari 2011 tot 10 februari 2012, 16u.

-              Elke deelnemer of elk duo van deelnemers levert de ontwikkelde creaties tevens op print en andere aangewezen drager aan bij Famous, Gespstraat 68-70,1070 Brussel, vóór de datum waarop de jury bijeen komt. (Die datum staat vanaf uiterlijk 10 februari op www.genderklik.be)

Het is niet de bedoeling om Tim Driesen persoonlijk te mailen.  Tim zal de mails op zijn persoonlijke e-mailadres niet beantwoorden, omdat dit de objectiviteit van de wedstrijd en de jurering in het gedrang brengt.

Alle studenten die voor kerstmis een ontwerp hebben geüpload in het kader van de tweede feedbackfase, zouden inmiddels feedback moeten hebben ontvangen. Indien dit niet het geval zou zijn, neem dan onmiddellijk contact op met [email protected]

Heb je vragen of opmerkingen, of is er iets mis met het systeem, dan kan je terecht op [email protected]

Achtergrond
Terug naar Homepagina

Welkom op genderklik.be

Deze website geeft je meer informatie over gender en over de genderklik. Gender staat voor alle verwachtingen en vooroordelen die mensen hebben ten aanzien van wat ...

(lees meer)

Genderklik logo Gelijke Kansen logo Logo van Vlaanderen