Sluit deze pagina en ga terug naar de homepagina

Dringend bericht voor alle studenten-ontwerpers die meedoen met de Genderklik-ontwerpwedstrijd. Inzendingen moeten worden geüpload op de website onder Campagne. Je kan ook rechtstreeks uploaden op http://genderklik.be/CampaignContest/Campagneupload.aspx.

Het is niet de bedoeling is om Tim Driesen persoonlijk te mailen.  Tim zal de mails op zijn persoonlijke emailadres niet beantwoorden, omdat dit de objectiviteit van de wedstrijd en de jurering in het gedrang brengt.

De website www.genderklik.be heeft onder de rubriek Campagne een uploadsysteem voor het indienen van de creaties.  Dit systeem is zo gemaakt dat de ontwerpen anoniem kunnen worden ingediend, waardoor er geen vooroordeel op basis van geslacht kan bestaan.

We zitten nu in de week van de eerste feedback, en Tim bekijkt zoals afgesproken alle ingediende creaties en noteert zijn opmerkingen in het systeem. Op dit ogenblik zitter er minder dan 10 ontwerpen in het systeem.  Wie de eerste feedback mist, loopt achter voor de rest van de wedstrijd.

Je kan meteen uploaden op het adres www.genderklik.be/creatie

Heb je vragen of opmerkingen, of is er iets mis met het systeem, dan kan je terecht op [email protected]

 

Achtergrond
Terug naar Homepagina

Welkom op genderklik.be

Deze website geeft je meer informatie over gender en over de genderklik. Gender staat voor alle verwachtingen en vooroordelen die mensen hebben ten aanzien van wat ...

(lees meer)

Genderklik logo Gelijke Kansen logo Logo van Vlaanderen