Sluit deze pagina en ga terug naar de homepagina

In 2013 biedt Gelijke Kansen in Vlaanderen specifieke ondersteuning voor culturele acties in Brussel die een sterke inhoudelijke link hebben met de genderklikthematiek. De expositie en bibliotheek van ‘Make Up', die van 8 maart tot 25 mei 2013 te zien is in de Brusselse Beursschouwburg, is een voorbeeld van zo’n actie.

Het gaat om een beperkt aantal dergelijke initiatieven, met een absoluut maximum van 5.500 euro per initiatief. Voorwaarde is dat het gaat om (socio-)culturele acties, in Brussel, met een zeer duidelijke genderklikcomponent. De financiële ondersteuning is specifiek bedoeld voor kosten gemaakt in het kader van de genderklikactie, niet voor reguliere werkingskosten.

Wil je meer informatie, of heb je ideeën die je wil aftoetsen zodat we kunnen zien wat er mogelijk is? Contacteer dan [email protected] of op 02-553 57 06.

Achtergrond
Terug naar Homepagina

Welkom op genderklik.be

Deze website geeft je meer informatie over gender en over de genderklik. Gender staat voor alle verwachtingen en vooroordelen die mensen hebben ten aanzien van wat ...

(lees meer)

Genderklik logo Gelijke Kansen logo Logo van Vlaanderen