Sluit deze pagina en ga terug naar de homepagina

Op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, opent Make Up haar deuren. Make Up is een retrospectieve over het werk van Antonia Baehr en haar alter ego Werner Hirsch.

De tentoonstelling geeft met een rijk aanbod installaties, foto’s en een videoprogramma inzicht in leven en werk van Baehr en haar artistieke vrienden. Wie dieper wil graven in haar oeuvre, kan grasduinen in het archief vol artikels, boeken, websites en registraties van diverse voorstellingen van Antonia Baehr. In de bibliotheek vind je ook sleutelwerken over gender en feminisme die kader en context bieden bij het oeuvre van deze uitzonderlijke artieste.

In 2013 wordt een kader aangeboden voor culturele acties in Brussel die een sterke inhoudelijke link hebben met de genderklikthematiek. De expositie en bibliotheek van ‘Make Up’ is een voorbeeld van zo’n actie. Heb je ideeën voor gelijkaardige initiatieven? Wil je de genderklik op artistieke wijze bevorderen? Neem dan contact op. Nog tot eind 2013 zijn er mogelijkheden om samen te werken.

 

Achtergrond
Terug naar Homepagina

Welkom op genderklik.be

Deze website geeft je meer informatie over gender en over de genderklik. Gender staat voor alle verwachtingen en vooroordelen die mensen hebben ten aanzien van wat ...

(lees meer)

Genderklik logo Gelijke Kansen logo Logo van Vlaanderen